Gandurkeppni 2018

Grund
Islandshästöreningen Gandur
Bruce bana
Annan
Stängd
 
2018-10-06
2018-10-06
2018-09-30
80
 
GANDURKEPPNI 2018 Varmt välkomna till en dag med fart. Upplägget är följande: Man rider uttagningsheat på fm. Ca 2 varv i vardera riktning med härlig musik i högtalarna. Ca 5 ekipage per heat beroende på antal anmälda. Man får rida vilken gångart man vill och man kan ändra när man vill under heatet. Det är lottning som avgör vilka som startar i heaten. Alla pausar samtidigt och här finns det tid för mingel och äta rykande varm soppa med tillbehör. Undertiden så byggs final klasserna upp och presenteras för alla. Final heaten börjar med alla som blivit tex 5or sen 4or osv. Alla är 2or utom en som domarna har sett ut och erbjuder att gå upp en klass. På så sätt kan man klättra på skalan men OBS det är endast tillåtet att starta 4 starter/häst (>7 år). Om en ryttare har fler hästar och de hamnar i samma heat kan man byta ryttare. Nytt för i år är att ungdomar har en egen klass om man inte vill tävla mot de äldre. Är du ung, lite osäker, nybörjare eller tycker att de stora tar plats :) så kan du som är född 2003, 15 år och yngre starta i en egen klass. Ni startar även på em i en egen ungdomsklass. meddela på medlem@gandur om du vill vara med i den klassen och anmäl dig som vanligt här på Icesale Nytt för i år är att man kan tävla i tävlingen.. hur då? Jo, du raggar ihop ett lag på 4 personer var av minst en är under 18 år. Ni rider som vanligt förmiddagen i kvalheat och bli placerade i eftermiddagens heat. Här blir det poäng i vilket heat var person i laget hamnar i. Man får ta ungdom från ungdomsklassen. Det lag med flest poäng vinner. Här kan ni anmäla fram till dagen D och innan första start går igång. Betalas på plats och 80 kr/lag. Har du frågor återkom till medlem@gandur.se Väl mött den 6/10 // Mallo  
 
mail: tavling@gandur.se 
mail: tavling@gandur.se
 
Ja
Nej
Ja
 
250
250
250
 
0
0
 
Ja
0
0
 
100
Max 1 häst /hage. 30 fasta hagar utan el finns. ( ta med egen tråd och aggregat om du vill ha el) Först till kvarn. Det finns plats att bygga utan kostnad egen hage på grönområden runt om.
Grenar
Gren
Kvalificering krävs
Pris
Kvalpoäng
Anmälan
Ladda gärna upp bild på din licens under menyn Inställningar samt pass och vaccinationsintyg under respektive häst. Då kan arrangören kolla i förväg och incheckningen går snabbare.
Stängd

Tillbaka till listan